Kundeservice

Hejsa! Velkommen til PAPALAPs kundeservice. Herunder kan du scrolle svarene igennem på de spørgsmål Vi får flest af. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os direkte via vores kontaktformular eller ringe til os på +45 42901691 Vi løber så stærkt som vi kan, for at levere alle pakker til dig, så hurtigt som muligt. Du kan spore din pakke og læse mere på PostNord.dk.

Bestilling

 Ja - det kan du selvfølgelig.
 

Du sender bare EAN, CVR, mail, modtagernavn og leveringsadresse sammen med de produkter du vil købe til hej@papalap.dk så ordner vi resten.  

Bæredygtighed

Hos PAPALAP sætter vi ”planet before profit” og vægter altid miljø højere end pris.

PAPALAP kigger på nedenstående kriterier for bæredygtighed: 

  • Ressourceforbrug
  • Miljøbelastning
  • CO2 belastning
  • Social ansvarlighed

PAPALAP påtager sig ansvaret for altid at stræbe efter, at vi sælger de meste bæredygtige produkter på markedet ud fra en samlet helhedsløsning.

Læs mere i vores Bæredygtighedsmanifest .

FSC står for Forest Stewardship Council® FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. En FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav til social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem. 

Læs mere her .

I praksis er det vanskeligt at opstille en forsyningskæde, hvor der ikke er nogen led som udleder CO2, men vi stræber efter at finde de leverandører som gør det bedst (bl.a. ved at fabrikken benytter vedvarende energi til produktionen). Den resterende CO2 udledning klimakompenserer vi.

Det betyder, at du kan være sikker på at dit produkt hos PAPALAP, som er mærket som CO2 neutral (100% CO2 offset), ikke bidrager til mere CO2 i atmosfæren helt frem til du får det udleveret.

Alle PAPALAPPER - samt label, kasser og indlægssedler - kan indsamles som pap og papir og kan derfor blive genanvendt. 

Gider du ikke køre på Genbrugsstationen kan du grave udtjente PAPALAPPER ned i haven så bliver de til kompost på et par måneder.

Holdbarhed

Alle vores byggesæt er lavet af slidstærkt kvalitets celle-pap, som bedst kan sammenlignes med blødt træ og ikke sammenlignes med "papkasse-pap". 


PAPALAPPERNE er designet til at kunne samles og adskilles utallige gange uden det går ud over funktionaliteten.  


Men ligesom med alt andet legetøj kan vores byggesæt gå i stykker hvis ikke man behandler det ordentligt. Det er klart!   

Opbevaring

På vores shop kan man under hvert byggesæt se de specfikke mål. Når man er færdig med at lege med byggesættene er de neme at pakke sammen og stable, så de ikke fylder meget under fx. seng, bag en dør eller i et skab. 

Sikkerhed

Ja, det er de. Naturligvis :) 

Vores produkter kan tørres af med en hårdtopvreden klud og eksempelvis anti-bakterielle klude.

Virus kan leve på pap i op til 24 timer, og dør dermed 3 gange hurtigere på pap end på eksempelvis plast (kilde).