Kundeservice

Hejsa! Velkommen til PAPALAPs kundeservice. Herunder kan du scrolle svarene igennem på de spørgsmål Vi får flest af. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os direkte via vores kontaktformular eller ringe til os på +45 42901691 Vi løber så stærkt som vi kan, for at levere alle pakker til dig, så hurtigt som muligt. Du kan spore din pakke og læse mere på PostNord.dk.

Bestilling

 Ja - det kan du selvfølgelig.
 

Du sender bare EAN, CVR, mail, modtagernavn og leveringsadresse sammen med de produkter du vil købe til hej@papalap.dk så ordner vi resten.  

Bæredygtighed

Hos PAPALAP sætter vi ”planet before profit” og vægter altid miljø højere end pris.

PAPALAP kigger på nedenstående kriterier for bæredygtighed: 

  • Ressourceforbrug
  • Miljøbelastning
  • CO2 belastning
  • Social ansvarlighed

PAPALAP påtager sig ansvaret for altid at stræbe efter, at vi sælger de meste bæredygtige produkter på markedet ud fra en samlet helhedsløsning.

Læs mere i vores Bæredygtighedsmanifest .

FSC står for Forest Stewardship Council® FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over gennem certificering af skove og virksomheder og mærkning af produkter. 

FSC sikrer, at træ kommer fra bæredygtigt drevne skove og andre ansvarlige kilder som f.eks. genbrug. En FSC-certificeret skov skal leve op til høje krav til social, økonomisk og miljømæssig bæredygtig skovdrift. Det betyder, at man med FSC er med til at passe på skovene for nuværende og fremtidige generationer, og de mennesker og dyr, som bor i dem. 

Læs mere her .

I praksis er det vanskeligt at opstille en forsyningskæde, hvor der ikke er nogen led som udleder CO2, men vi stræber efter at finde de leverandører som gør det bedst (bl.a. ved at fabrikken benytter vedvarende energi til produktionen). Den resterende CO2 udledning klimakompenserer vi.

Det betyder, at du kan være sikker på at dit produkt hos PAPALAP, som er mærket som CO2 neutral (100% CO2 offset), ikke bidrager til mere CO2 i atmosfæren helt frem til du får det udleveret.

Alle PAPALAPPER - samt label, kasser og indlægssedler - kan indsamles som pap og papir og kan derfor blive genanvendt. 

Gider du ikke køre på Genbrugsstationen kan du grave udtjente PAPALAPPER ned i haven så bliver de til kompost på et par måneder.

Holdbarhed

Alt vores legetøj er lavet af slidstærkt kvalitets celle-pap, som bedst kan sammenlignes med blødt træ. Derfor kan det heller ikke forveksles med "papkasse-pap". 


PAPALAPPERNE er designet til at kunne samles og adskilles utallige gange uden det går ud over funktionaliteten.  


Men ligesom med alt andet legetøj kan vores legetøj gå i stykker hvis ikke man behandler det ordentligt. Det er klart!   

Hvis der kommer fedtede børnefinger på pappet, så kan de let fjernes igen med en hårdt opvredet klud. 

Hvordan bygger man?

Du kan se vores manualvideoer lige her. Hvis du følger dem bygger de den form som byggesættene komnmer i. Men husk at du kan bygge og skabe lige det du har lyst til. Så slip fantasien og kreativiteten løs - der er uendelige muligheder, som venter på at blive ført ud i livet. 

Opbevaring

På vores shop kan man under hvert produkt se de specifikke mål. Når man er færdig med at lege med byggesættene er de nemme at pakke sammen og stable, så de ikke fylder meget under fx. en seng, bag en dør eller i et skab. Men gem det ikke for langt væk - de seje kids vil lege med det - og desuden er det æstetisk flot at have stående fremme i en stue eller på et værelse. 

Sikkerhed

Ja, det er de. Naturligvis :) 

Du kan selvfølgelig slå dig på vores legetøj hvis du er for vild - ligesom på alt andet legetøj. Men vores produkter er lavet af kvalitets cellepap. Kanterne er afrundede, og består af en blød liner, der forhindrer paper-cuts af små søde pølsefinger.