Om PAPALAP

Nu skal du høre historien om en kreativ mormor og et papkasse-elskende barnebarn. En historie om PAPALAP

Otto. Det hedder den 4-årige dreng, der lige siden han kunne gå, har elsket at lege med papkasser. Jo større de var, desto bedre og jo længere tid stod de på hans værelse. Han blev rasende hver gang hans forældre kom til at smide papkasser ud. For dem kunne han jo bruge til at lave sværd eller huler ud af. Han byggede på livet løs, slæbte puder og tæpper i bunkevis ind i papkasserne, legede han var pilot, racebilskøre og gemmeleg på skift. Dagen lang. Papkasserne blev hans favorit-legetøj. 

En dag besluttede hans mormor at lave en ekstra sej og stor hule til ham i pap. Otto var ellevild, for hans mormor havde nemlig med en brødkniv fra køkkenskuffen skåret en masse stykker ud i pap, som han kunne sætte sammen og bygge et hus med.  

Ottos morfar og far synes det var ligeså sejt som Otto, og sammen besluttede dig sig for, at kalde Ottos nye paphus for PAPALAP. De lovede hinanden, at de ville gøre alt, hvad de kunne for at se andre børn få ligeså mange sjove og fantasifulde lege, som Otto. For Otto byggede nemlig ikke kun et hus ud af modulerne eller PAPALAPPERNE - som han kaldte dem. Han byggede alt muligt og glemte næsten alt om Ramasjang-TV, iPad-spil og plastikpistoler. 

Nu er det din tur. Hvad skal du mon bygge ud af papalapperne? Du kan købe dit eget hus lige her